Blomster til begravelse

Vakre blomster til begravelsen

Blomster skaper en vakker ramme for begravelsen. Vi hjelper med å sette sammen blomster tilpasset etter sesong og relasjonen til avdøde.

Vanligvis står den nærmeste familien for kistedekorasjonen. Gode venner, familie eller andre som står den avdøde nær, velger vanligvis kranser eller dekorasjoner til båren, mens en bårebukett er et passende valg for en enklere, men likevel hjertevarm hilsen.

Produkter

Vanlige spørsmål

Hvilke blomster er mest passende for en begravelse?

Tradisjonelle valg for begravelser inkluderer liljer, roser, krysantemum og orkideer. Men det viktigste er å velge blomster som reflekterer den avdødes personlighet eller deres forhold til vedkommende.

Hvor stor bør en begravelsesbukett eller krans være?

Størrelsen på buketten eller kransen avhenger ofte av ditt forhold til den avdøde og personlige preferanser. En nærmere familie kan velge større dekorasjoner, mens venner eller kolleger kan velge enklere buketter eller mindre kranser.

Hvor tidlig bør jeg bestille blomster før begravelsen?

Det er best å bestille blomster minst 2-3 dager før begravelsen for å sikre at blomsterhandleren har nok tid til å forberede og levere dekorasjonene i tide.

Har du flere spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller trenger ytterligere hjelp med å finne de riktige blomstene til bisettelsen.

Kontakt